Vi tilpasser oss digitalt!

Kjære teaterentusiast,

På grunn av Korona-pandemien har Teater Neuf, som alle andre samfunnsinstitusjoner, stort sett holdt stengt siden mars 2020. Men som Raymond minner oss på etter hver pressekonferanse; “vi sikter på en gradvis og kontrollert gjenåpning”. Vi tar det med andre ord en pressekonferanse av gangen og håper på bedre tider. Og da kan vi love dere spennende aktiviteter, teaterforestillinger, workshops og masse artige arrangementer tilpasset dine interesser.

Studentteateret har vært flinke til å følge myndighetene sine forskrifter og retningslinjer for å skape et sikkert miljø for publikum og de involverte i prosjektet, og det vil vi fortsette med. Det betyr også at vi har funnet alternative løsninger for å dele våre felles interesser denne perioden. Zoom har holdt oss mer eller mindre sammen digitalt, og med quiz og konkurranser og generelle erfaringsutvekslinger i duren “Nå har jeg hatt på meg samme genser i fire dager”, har vi forsøkt å holde motet oppe.

Dette betyr at noen av følgende planer er lagt på is, men blir dratt opp igjen etterhvert som vi kommer tilbake til en normal hverdag:

  • Studentteateret starter produksjonen av vår neste STORSALSPRODUKSJON Musikalen “Shockheaded Peter” etter hvert som samfunnet åpner gradvis. Storsalsproduksjonen er utsatt på ubestemt tid. Følg med på oppdatert informasjon på vår Facebook-side her.

    “Shockheaded Peter” er en absurd musikal som baserer seg på den tyske barneboken “Busteper” av Heinrich Hoffmann. Musikalen har en mørk undertone og handler om ulydige barn og hva som skjer med disse barna. I vår oppsetning kommer vi til å bruke den nynorske oversettelsen av Are Kalvø.
  • Vår datter/søsterforening Teater Neuf International skal sette opp sin 2. forestilling, “The Importance of being Earnest”. Følg med på deres egne Facebook-side.
  • Vi skal være med på forenings-uka i Oslo i august 2021. Følg nærmere med på vår Facebook-side for oppdatert informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.