God anmeldelse av “The Mousetrap”!

Medieavdelingen på Chateau Neuf var på “The Mousetrap”

“… Det er mange gode sekvenser i stykket som er imponerende med tanke på både skuespill og regi. Det er opptil flere ganger hvor nærmest alle skuespillerne står på scenen samtidig og man må følge med i alle retninger, for her skjer det noe i hvert hjørne av scenen. Hvis man blunker kan man gå glipp av et megetsigende blikk, en skjødesløs kroppsbevegelse, eller et hånlig flir. Det er detaljene som er oppslukende i karakterenes oppførsel, og her skal man heller ikke se bort ifra de som sier minst. Alt i alt er dette et godt utført skuespill der også lyd og lys, scene, kostymer og sminke er gjennomført og binder alt sammen til den aktuelle tidsperioden. ”

Tekst: Emilie Fosse // Medieavdelingen 
Foto: Runhild Heggem // Fotoklubben

Les hele anmeldelsen her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.