Nytt teaterstyre

I midten av mai hadde vi en storslått generalforsamling og skulle velge et nytt styre. Noen ble gjenvalgt til de samme vervene, andre ble valgt til nye verv og nye ansikter dukket også opp. Så for å bli litt bedre kjent med de som er ny i sin posisjon i så serverer jeg nå til dere et lite speed-intervju.

1. Beskriv deg selv med tre ord
2. Hvorfor ble du med i Teater Neuf?
3. Hva gleder du deg mest til ved det nye vervet ditt?

Vera Krohn-Svaleng (28)
Teatersjef
946343_10153146045450593_1900120150_n
1. Streng, men rettferdig. Løsningsorientert.

2. Jeg ble med i Teater Neuf for å være i kollektive prosesser og lære av dem.  Samtidig for å at jeg kunne utfolde meg kunstnerisk i arbeid med regi og dramaturgi.

3. Jeg gleder meg til å fortsette vår forrige teatersjefs gode driv! Teatret skal videreføre omstruktureringa vi startet ifjor, men samtidig er det en målsetting at Oslos studentteater fortsatt forblir åpent og inkluderende. Jeg gleder meg til å følge de ulike teaterprosessene på nært hold, og bidra til at alle føler eierskap til foreninga og det vi driver med. Det blir viktig for oss å være uløselig knyttet til resten av huset for i fellesskap å se hvilke utfordringer vi står ovenfor fremover. Jeg gleder meg til å møte mange nye engasjerte folk i foreninga vår det nærmeste året!

Ingeborg Gravdahl Øwre (19 år, snart 20)
Internansvarlig
Ingeborg

1. Utadvent, kreativ og grønne fingre

2. Jeg ble med som medlem i Teater Neuf etter å ha vært med i Studiorevyen Maxis!. Jeg liker veldig godt prosjektarbeid hvor man jobber sammen mot et felles mål, og samholdet slike produksjoner skaper. Teater Neuf er også mye mer enn teater for meg, det er et sted å møte nye mennesker og man får muligheten til å jobbe sammen under veldig hyggelige omstendigheter. Også digger jeg nachspiel.

3. Som internansvarlig gleder jeg meg aller mest til å bli bedre kjent med gamle og nye Teater Neuf-ere. Jeg håper på å kunne   skape et enda bedre sosialt miljø. Gleder meg også til å ta del i alle de flotte produksjonene som skal settes opp dette semesteret. Også gleder jeg meg til å få eget kort til kontoret.

Synnøve Ryum (24 1/2 år)
Arrangementsansvarlig

1. Nyskjerrig, lykkelig og dedikert

2. Jeg rett og slett elsker teater.  Jeg ble med i styret fordi jeg viste at de som var der var sprudlende og engasjerte mennesker som jeg ville møte hver mandag. For meg er Teater Neuf en sprudlende organsiasjon med mange spennende prosjekter, mange spennende mennsker og ikke minst et teater med mange spennende ambisjoner.

3. Til det nye vervet mitt gleder jeg meg til å lage heftige debatter, god samhørighet og stor entusiasme rundt teater.

Ingrid Vonen (23 år)
Økonomiansvarlig

ingrid

1. Blid, optimist og teaternerd

2. Jeg lette etter et studentteater der jeg kunne kose med med uformelt teaterarbeid i studietiden, og fant heldigvis Teater Neuf – en herlig forening med de hyggeligste teaterfolka i Oslo!

3. Jeg gleder meg mest til å sitte i styret og få snakke om teater og foreningen hver uke. Jeg gleder meg også til å lære mye nyttig om hvordan en forening drives og om økonomistyring av en forening. Jeg ønsker å arbeide jevnt gjennom året, med en kontordag i uka. Tror det blir moro!

For å sjekke ut hvem andre som forsatt sitter i styret ta en titt her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.