Høsten 2012

Hei nye og gamle medlemmer!

 

Vi er endelig i nytt semester, og tirsdag som var hadde vi generalforsamling, og allmøte hvor forslagene til høstens produksjoner ble presentert.

De som møtte opp av medlemmer stemte over forslagene, og etter dette diskuterte styret lenge og vel. Vi har nå tatt avgjørelse på hvilke stykker Teater Neuf setter opp denne høsten og disse vil bli presentert så fort vi har snakket med initiativtakerne, så følg med! Auditions til disse vil også bli annonsert om kort tid.

Generalforsamling har vi én gang i semesteret, dette var en ekstraordinær generalforsamling for at medlemmene skulle godkjenne regneskapet for våren, budsjettet for høsten og vi hadde også valg av nye styremedlemmer. Britt  Smedalen Nilsen ble valgt inn som Internansvarlig i styret, og hun vil ha ansvar for det sosiale miljøet blandt Teater Neuf’s medlemmer. Gratulerer og velkommen til Britt!

————

Det er også snart duket for første workshop (info kommer snart!), og fredag 14. september kl 18 er det dugnad på rekvisittlageret vårt! Se mer under program.

Husk at du allerede nå kan sende din idé til noe du vil sette opp neste semester! Frist vil være i nærmere semesterets slutt, det vil informeres om senere!

Det er ledig verv i styret som PR-ansvarlig og arrangementansvarlig – er du interessert så send oss en mail!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.