Ledige stillinger

PR-ansvarlig:

I tillegg til det generelle styrearbeidet, så sitter PR-ansvarlig med det generelle ansvaret for markedsføring av Teater Neuf. Du vil få ansvar for å spre alt av små og store arrangementer, holde medlemmer oppdatert på hva som foregår i teatret og bistå undergrupper og produksjoner når det gjelder pressemeldinger, plakater og PR-generelt.  Tidligere erfaring er en fordel, men ikke et krav. Du vil få nødvendig opplæring av tidligere PR-ansvarlig. Mye av arbeidet er opp til deg, får du en idé som kan være med på å fronte teateret, vil du få midler og hjelp til å gjennomføre denne. Bare fantasien setter grenser!

 

Arrangementansvarlig:
Dette er et helt nytt verv, som ble valgt inn i mai og derfor er det ikke lett å beskrive alt som inngår i vervet per idag. Men under forrige semester ble det bestemt at vi vil gi flere tilbud til våre medlemmer, bl. a. helge-workshops, debatter og andre teaterrelaterte aktiviteter. I den forbindelse har vi sett behovet for en person med hovedansvar for å gjennomføre og koordinere disse. Teateret går en spennende tid i møte og du som arrangementansvarlig står fritt til å  komme med egne idéer til arrangement vi kan holde i teateret, og vil ikke minst være en viktig del i planleggingen og gjennomføringen av Teaterfestivalen som kommer i november.
Teater Neuf har et styre på 8 verv, med en teatersjef som leder og hver med sitt ansvarsområde. Det har likevel en relativt «flat» struktur og kommer frem til det meste i fellesskap. Styret møtes fast hver uke og har seminarer i ny og ne.
Er du interessert å stille til valg av noen av disse, eller har du noen spørsmål? Mail oss på teaterneuf@studentersamfundet.no så tar vi kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.