StudioRevyen søker…

 

Vi søker etter:

Kostymeansvarlige (2 ansvarlige)
– Å være kostymeansvarlig betyr at du, i samarbeid med regiansv. og skuespillere, har ansvaret for all kostyme og sminke brukt i produksjonen. Din oppgave vil være å tilpasse kostymer til hver enkelt skuespiller gjennom hele forestillingen, samt nødvendig sminke. En kolleksjon med kostymer til alle roller skal stå ferdig i slutten av intensivjobbingen.
– Det forventes at du er hardtarbeidende, systematisert, kreativ, en god leder med evne til å formidle og fordele arbeidsoppgaver og er lojal mot produksjonen. Du skal også ha relevante kunnskaper med hensyn til kostymer og bruk av utstyr.

Scenograf/Sceneansvarlig (2-3 ansvarlige)
– Å være sceneansvarlig betyr at du har ansvaret for å designe og bygge/konstruere scenen. Dette gjøres i samarbeid med teknikere på huset og regiansvarlige. Dere vil få visse retningslinker med hensyn til form og materiale, men det er deres oppgave å bygge ferdig scenen og ferdigstille den til forestillingsuka.
-Det forventes at du er hardtarbeidende, lojal mot produksjonen, en god leder med evne til å formidle oppgaver og fordele ansvar, samt at du kan mestre bruk av verktøy og har relevant erfaring med hensyn til byggteknikk og konstruksjon.
Rekvisitør (2 ansvarlige/ gruppe)
– Å være rekvisittansvarlig betyr at du, i samarbeid med regiansvarlige, har ansvar for utvikling og produksjonen av alle rekvisitter. Du vil også ha ansvar for mye av scenografien i samarbeid med scenegruppen. Din evne til å se smarte løsninger, samt kreativitet er gull verdt.
– Det forventes at du er hardtarbeidende, kreativ, en god leder, kan formidle på en god måte og er lojal mot produksjonen.
– Tidligere erfaring med revy/teater er ikke et krav.
Film og Foto (2 ansvarlige)
– Vi søker deg som vil jobbe med å spre Studiorevyen ut til folket. Hva vi gjør og hvem vi er skal være tilgjengelig for andre og komme ut på en profesjonell og delikat måte. Målet er at vi til enhver tid skal holde potensielle publikummere og andre interesserte oppdatert på hva som skjer, og at vår profil skal være lett tilgjengelig for andre gjennom nettet og andre medium. Du må vise interesse og initiativ, samt kunne ta tak i utfordringer og beskjeder fra regissører og produsenter. Sammen utvikler vi ideer om hvordan vi skal promotere revyen best mulig og nå ut til Oslos studenter og andre interesserte. Vi vil at produksjonen skal ha et profesjonelt ansikt utad, både gjennom film og bilder, og at dette skal brukes som dokumentasjon på prosessen frem mot premiere, og ikke minst under forestillinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.