Studio-revyen søker sceneansvarlige


Interessert i scenografi? Se her!Ønsker du muligheten til å boltre deg på storsalen på Chateau Neuf, og samarbeide med en engasjert og kjempehyggelig gjeng fra Teater Neuf?

Studiorevyen søker scenograf og sceneansvarlig!

– Kraft og vilje til å skape tidenes revyscene! 2-3 ansvarlige (Gruppe)
Tidsperiode: Oppstart i starten av april, produksjonsmøter i mai og juni, med intensivjobbing i slutten av juli fram mot premiere i midten av august. Mer konkret info kommer.
Hva stillingen går ut på: Å være sceneansvarlig betyr at du har ansvaret for å designe og bygge/konstruere scenen. Dette gjøres i samarbeid med teknikere på huset og regiansvarlige. Dere vil få visse retningslinjer med hensyn til form og materiale, men det er deres oppgave å bygge ferdig scenen og ferdigstille den til forestillingsuka.
Det forventes at du er hardtarbeidende, lojal mot produksjonen, en god leder med evne til å formidle oppgaver og fordele ansvar, samt at du kan mestre bruk av verktøy og har relevant erfaring med hensyn til byggteknikk og konstruksjon.

Arbeidsmetoder: I samarbeid med teknikere og andre ansvarlige på Chateau Neuf, samt regiansvarlige, vil det bli laget en plan for hvordan scenen skal se ut. Storsalen har mange muligheter, dette gjelder også design av lysutstyr. Det vil si at designet av scenen vil være en prosess som samkjøres med lysdesign. Deres ansvar vil stå i å delta i denne planleggingen, komme med deres kunnskap og være med på å utvikle en teknisk tegning av scenen. Deretter vil dere, samt medlemmer på scenegruppa, bygge og konstruere scenen. Deres oppgave er også å bestille materialer (i samarbeid med produsenter) og samle sammen verktøy og annet nødvendig utstyr. Chateau Neuf huser et eget verksted for bygging. Scenegruppa vil jobbe intensivt over en kort periode (ukene før forestilling) for å klargjøre scenen. Derfor er det ekstra viktig at du har kraften og styrken i deg til å gi jernet når det virkelig gjelder!
Etter hvert som byggingen utvikler seg må du ha evnen til å kunne formidle arbeidsoppgaver videre til andre på gruppa. Mye skal ferdigstilles over kort tid, derfor er det viktig å fordele ansvar.
Sammen med dine medsjefer, og evt. flere fra gruppa ved behov, vil dere jobbe som scenearbeidere under forestillingene

Søknad sendes til:

studentrevy@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.