Nye Auditions Westside Story


West side story er på utkikk etter et par nye skuespillere/sangere/dansere. Vi vil derfor holde ny audition på Chateau neuf

Fredag 29. april mellom 17.30 og 20.30

Mandag 2. mai mellom 17.30 og 20.30

Vi søker jenter og gutter i alderen 20 og oppover. Det er fint om du har sceneerfaring fra før av, men det er ikke noe absolutt krav.

Den mannlige rollen vi er på utkikk etter er ”Baby John” – den yngste i Jets gjengen. Han må være komfortabel med både sang, dans og skuespill.

Vi leter også etter mindre roller til gjengene av begge kjønn. Alle er med å synge og danse, samt en del skuespill.

Litt om prosjektet:

West side story settes opp av Teater Neuf – studentteatret i Oslo, og er et prosjekt som baserer seg på frivillighet. Forestillingen skal settes opp i storsalen på Chateau neuf – en av Oslos største scener – i forbindelse med studiofestivalen 2011 i august. Det er høstens storsatsning fra Teater neuf. Forestillingsdatoene er mellom 18. august og 3 september.

Vi har et ensemble på 20 stk – de fleste studenter ved forskjellige høyere utdanninger i Oslo, blant annet HiO, UiO og NISS. Men vi trenger som sagt noen flere. Kanskje DEG?

Øvelsene er hver tirsdag og torsdag fra 1730 til 2130 pluss følgende helger: 27 – 29 mai, 3 – 5 juni og 17 – 19 juni. Fra 1. august begynner vi en intensivperiode hvor vi øver hver dag fram til premieren den 18. Øvelsene vil foregå på kveldstid i ukedagene og på dagtid i helgene.

Vi kan love mye moro, hektiske øvingsdager, engasjerte og flinke folk, samt muligheten til å være med å skape liv til en av verdens mest kjente musikaler.

Høres dette interessant ut?

Meld deg på audition til regissør Silje Underhaug Fosseli på mail : siljeunderhaug@gmail.com

Til audition er det fint om du forbereder en sang og en monolog. Hvis du ikke har en monolog på baklomma, kan du bruke denne:

Okay, hør etter alle sammen! Vi har sloss hardt for dette territoriet, og det er vårt. Men hvis purken skal begynne å bli snille, kan degos-gjengen flytte inn rett foran nesa på oss og ta hele strøket. Hvis vi ikke rasker på litt da, og blir kvitt hele dritten i en skikkelig fight!!


Denne startbanen er liten, men den er alt vi har. Jeg vil klore meg fast til den som jeg alltid har gjort, med bare nevene! Men sier de kjetting, så blir det kjetting, og sier de springkniv så – okay, springkniv skal bli! Jets er nummer en, på toppen, herre i himmelen.
Vi får istand et krigsråd, og bestemmer våpen. Jeg skal personlig utfordre Bernardo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.