Krøplingen Inntar Teaterscenen

Ensemble med nye talenter

”Krøplingen” skildrer et sterkt persongalleri som bebor det lille øysamfunnet Inishmaan. Monotonien blir brutt i det et filmteam fra Hollywood kommer for å spille inn filmen ”Man of Aran”. Den unge krøplingen Billy øyner en sjanse til å oppleve noe mer enn den lille øya kan tilby. Komedie og tragedie går hånd i hånd i denne fortellingen som mest av alt handler om drømmer.

Martin McDonagh er en irsk dramatiker og filmskaper hvis historier domineres av mørk tematikk og humor. Han har vunnet en rekke priser for sine verk, blant annet en Oscar for kortfilmen ”Six Shooter” i 2006.

Regissørene Harald Engan og Martin T. B Thomas ønsker å være tro mot McDonaghs originale tekst, men tilfører også noe helt nytt i form av musikalske numre komponert av S. A. Indal spesielt for anledningen. .

“Krøplingen” spilles på teaterscenen på Det Norske Studentersamfund, Chateau Neuf, har premiere 17. februar klokken 19.00, og spilles fram til 4. Mars.


For billetter ring billettluka: 22 84 45 11

Man-Fre mellom 15.30-20.30
Lør: 17.00-20.00

For fleire datoar og pris trykk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.