Sessongstart på Micetro og medlemsskap 2011?

Heisann!

Som kanskje en del av dere har fått med dere setter Teater Liksom i gang sessongen sin i morgen (onsdag 12.01) klokken 20.00 med et heidundrandes Micetro-show i Lillesalen! Kjente og kjære, gamle som nye improvisatører kommer til å lage ny norsk dramatikk der og da, ekslusivt for dere.

I tillegg er det slik at medlemsskapssalget for 2011 på Det Norske Studentersamfund har begynt! Det er ikke noe poeng i å utsette kjøpet nå når studielånet er på plass, er det vel? Husk også på at medlemsskapet gir gunstige priser på ikke bare arrangementer, men også på nesten alle varer i Glassbaren og BokCaféen!

Vi i Teater Neuf gleder oss stort til å se teaterlivet komme til live igjen i det nye året!

Bastian
Teatersjef

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.