Audition – West Side Story!


Maria…………………………….Deg?

Tony……………………………..Deg?

Riff……………………………….Deg?

Bernardo……………………….Deg?

Anita……………………………..Deg?

Baby John……………………..Deg?


Teater neuf – Det norske studentersamfund skal høsten 2011 sette opp musikalen West side story i storsalen. I den forbindelse er vi på utkikk etter skuespillere/sangere/dansere fra 20 år og oppover (18 hvis du er student ved Høgskole/ Universitet). Vi vil holde audition følgende dager på Chateau neuf:

Torsdag 27. januar mellom kl. 17 – 22

Fredag 4. februar mellom kl. 17 – 22

Søndag 6. februar mellom kl. 14 – 18

Vi er på utkikk etter folk med forskjellig erfaringer og evner. Det er fint om du har litt sceneerfaring fra før av, men det er absolutt ikke noe krav.

Til auditionen ønsker vi at du forbereder en sang og en selvvalgt tekst. Det vil bli tilgang til spotify i rommet hvis dere ønsker karaoke. Hvis du ikke har en monolog klar i baklomma, kan du bruke denne:

Okay, hør etter alle sammen! Vi har sloss hardt for dette territoriet, og det er vårt. Men hvis purken skal begynne å bli snille, kan degos-gjengen flytte inn rett foran nesa på oss og ta hele strøket. Hvis vi ikke rasker på litt da, og blir kvitt hele dritten i en skikkelig fight!!


Denne startbanen er liten, men den er alt vi har. Jeg vil klore meg fast til den som jeg alltid har gjort, med bare nevene! Men sier de kjetting, så blir det kjetting, og sier de springkniv så – okay, springkniv skal bli! Jets er nummer en, på toppen, herre i himmelen.
Vi får istand et krigsråd, og bestemmer våpen. Jeg skal personlig utfordre Bernardo.

Teksten ligger også ute på teaterneuf.blogspot.com. Vi vil også ha en felles oppvarming og ha noen bevegelsesoppgaver i mindre grupper.

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg? – Meld deg på audition da vel!

Det er fint om du gir beskjed om hvilken dag du eventuelt vil komme.

For spørsmål og påmelding, kan dere kontakte:

Produsent Anna Wergeland, tlf 93870997 eller mail westsidestory@teaterneuf.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.