Audition Herr Bima og Bramati

Audition!

Herr Bima og Herr Bramati av Tord Akerbæk

To eldre menn befinner seg i hver sin seng i et rom på et sykehjem. De er overlatt til hverandres selskap, fullstendig avskåret fra omverdenen. For alt de vet kan tredje verdenskrig ha brutt ut, eller kanskje verden ikke lenger finnes? Den eneste måten å finne det ut på er å se ut av vinduet. Problemet er at det nærmeste vinduet befinner seg utenfor rommet deres, helt i enden av korridoren.

Herr Bima og Herr Bramati er en humoristisk og underfundig fortelling om hverdagen til to gretne gamle gubber på et sykehjem. Samtidig handler det om hvordan det er å leve nærmest isolert fra omverdenen.

Herr Bima og Herr Bramati settes opp på Chateau Neuf med premiere lørdag 7. mai. Det blir ukentlige øvinger i mars/april og et par i februar, med intensivperiode fra onsdag 27. april.

To roller, begge mannlige, skal besettes; Herr Bima og Herr Bramati. Audition holdes søndag 30. januar 13-17, og tirsdag 1. februar 18-22.

Auditionen er todelt: Første del er en kort monolog fra stykket som tolkes fritt (tekst sendes ved påmelding). Andre del er en praktisk oppgave og samtale.

Spørsmål og påmelding kan sendes til theisirgens@hotmail.com

Ser frem til å møte deg!

Mvh

Regissør, Theis H F C Irgens

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.