Teater Neuf søker nye styremedlemmer for vårsemesteret 2011.


Litt om teaterstyret:

Teaterstyret er et styre med relativt flat struktur. Jo, det har en leder, men styret beslutter det meste i fellesskap. Det betyr at selv om man har et navngitt verv, så jobber man ikke kun med disse enkeltsakene. Som medlem av teaterstyret er du med på å legge til rette for den daglige driften av teateret ved planlegging og ved veileding av grupper og produksjoner. Og ikke minst er man med på å planlegge teaterets utvikling og framtid. Man jobber med alle teatrets saker sammen med de andre styremedlemmene, og man får et godt innblikk i hvordan et teater og forskjellige teaterproduksjoner fungerer på innsiden. Teaterstyret er et sted for deg som vil lære mer om teaterdrift og teater generelt, og selvfølgelig deg som har lyst til å bli kjent med alle de fantastiske teaterinteresserte studentene i byen.

Vi søker følgende verv:

Teatersjef :
Teatersjefen er Teater Neufs øverste ansvarshavende. Teatersjefens viktigste oppgave er å være et bindeledd mellom teatret, teaterstyret og omverden. Teatersjefen er i stadig dialog med den administrative ledelsen og hovedstyret på Chateau Neuf, og har ansvar for at dette samarbeidet er effektivt og produktivt, til det beste for alle parter. Teatersjefen kjenner godt til driften av teatret og resten av Det Norske Studentersamfund og bryr seg både om Teater Neuf og de andre foreningene på huset. Som teatrets øverste leder, er Teatersjefen den naturlige person å ta kontakt med angående spørsmål, enten det er fra interne eller eksterne kilder. Teater Neufs Teatersjef er veldig dyktig til å finne oppgaver som må løses på egenhånd, samtidig som han/hun er god til å delegere de oppgaver som kommer opp.

Internansvarlig:

Den som er internansvarlig skal være en slags miljøgartner som har ansvar for å jobbe med miljøet innad i teateret. Som internansvarlig har man oppgaver som å arrangere fester, dugnad og andre miljøskapende tiltak som skal bidra til at medlemmene av Teater Neuf kan en tilhørighet til teatret. Internansvarlig leder også allmøtene, som er møter der alle involverte grupper og prosjekter samles for en oppdatering.

Økonomiansvarlig:

Økonomiansvarlig har ansvar for den daglige økonomien i Teater Neuf. Dette innebærer at man lager budsjett og regnskap, skriver søknader og følger med på utgifter og inntekter i løpet av året. I tillegg er du med i teaterstyret og er med på å forme den daglige driften av teatret. Du trenger ingen erfaring fra før. Vi har kalkulator og mange folk du kan spørre om hjelp og råd. Det er en post hvor man får innblikk i den generelle driften for et teater, og man får mye kunnskap som kan være kjekt å ha ellers i livet også.

Sekretær

Som sekretær bistår du de andre styremedlemmene med papirarbeid og organisering. Du har ansvaret for referater og sakspapirer sammen med teatersjefen. E-post er viktig i dette vervet. Man har blant annet ansvar for god informasjonsflyt mellom ulike ledd i organisasjonen. Som sekretær holder man de andre litt i ørene, men har også mye spillerom til å jobbe med de sakene i teatret som man brenner for. Med litt lett organisering og en del lagring av tekstmaler er halve jobben som sekretær gjort. Dette vervet gir som sagt mye frihet men også god innsikt i organisasjon og styrearbeid. Vervet lar seg lett forme etter dine og resten av styrets behov og ønsker. Rett og slett en liten ”potet”.

Er du interessert? Ta kontakt med Åse(asewaglen@yahoo.no) eller Silje (siljeunderhaug@gmail.com)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.