Skrivegruppe


Har du en bunke med uferdige film eller teatermanus liggende i skuffen hjemme? Frykt ikke! Teater Neuf kommer til unnsetning. I November/Desember kommer Teater Neuf til å starte opp en skrivegruppe for medlemmer av teateret. Gruppa er til for engasjerte personer som drømmer om å skrive film- eller teatermanus, og vil fungere som et møterom for likesinnede. litt kursing tilbys, men hensikten med gruppa er først og fremst å gjøre skriving til noe mer spennende enn å sitte hjemme alene, foran datamaskinen. Hvis du er intressert i å begynne i gruppa eller bare vil vite mer, send en mail med litt info om deg selv til hakon.lundvall@gmail.com.

Mvh Teater Neuf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.