Teater Neuf søker nye medlemmer til teaterstyret

Litt om teaterstyret:
Teaterstyret er et styre med relativt flat struktur. Jo, det har en leder, men styret beslutter det meste i fellesskap. Det betyr at selv om man har et navngitt verv, så jobber man ikke kun med disse enkeltsakene. Som medlem av teaterstyret er du med på å legge til rette for den daglige driften av teatret ved planlegging og ved veileding av grupper og produksjoner. Og ikke minst er man med på å planlegge teaterets utvikling og framtid. Man jobber med alle teatrets saker sammen med de andre styremedlemmene, og man får et godt innblikk i hvordan ett teater og hvordan forskjellige teater produksjoner fungerer på innsiden. Teaterstyret er et sted for deg som vil lære mer om teaterdrift og teater generelt, og selvfølgelig deg som har lyst til å bli kjent med alle de fantastiske teaterinteresserte studentene i byen.

Koordinator
Å skape teater er å skape kaos, da kaos ligger i teatrets natur. Å skape teater i en så stor forening som Teater Neuf krever mye orden, koordinering og samarbeid. For å sikre at kommunikasjonen mellom teatret, teaterstyret og ledelsen av DNS,Chateu Neuf er optimal, har Teater Neuf etablert et eget koordinator -verv. Teater Neufs koordinator er en veldig viktig person i foreningen. Koordinatoren arbeider med saker som angår rombruk, romreservasjon og den daglige driften av teatrets mange undergrupper. Det er koordinatorens oppgave å så rettferdig som mulig fordele rom mellom teatrets produksjoner og undergrupper og ikke minst å opprettholde en god kommunikasjon med administrasjonen, hovedstyret og de andre foreningene på huset. Sammen med innsikt i teater drift og styrearbeid får man masse erfaring med generell organisasjonsarbeid og man får god kjennskap til huset og alle dets fantastiske mennesker. Du trenger pc og mail tilgang og vilje til å samarbeide J

PR-ansvarlig
Pr-vervet er et allsidig og morsomt verv – du skal på den ene siden ivareta teatrets markedsføring innad på huset og utad mot omverdenen, og på den andre siden skal du hjelpe/veilede alle produksjonene med å markedsføre seg. PÅ huset er det en egen markedsføringsgruppe KAK, som sitter på masse kunnskap man kan benytte seg av. Som pr ansvarlig får du masse erfaring med markedsføringsarbeid samt at du har ett verv du har mulighetene til å forme og fylle med de du synes er meningsfullt. Er teatret aktive nok på facebook? Kunne man twitret kanskje og hvordan får man folk med på plakatrunder? Kanskje med boller og kakao, eller har du en helt annen og super idé? Erfaring fra med pr arbeid er selvfølgelig et pluss men ikke et must. Der det er vilje er det vei og du kommer hit for å lære og får opplæring i det som trengs. Du trenger pc og mail tilgang og en liten dose fantasi.

Interesserte kan melde seg til valgkomiteen:
Åse(asewaglen@yahoo.no) eller Silje (siljeunderhaug@gmail.com)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.