Vi søker Teaterprosjekter

Har du lyst til å spille i, regissere eller produsere en forestilling? Studentteatret tilbyr plass og rom til studenter og unge scenekunstnere som vil gjøre teaterprosjekter på Chateau Neuf. På våre scener kan drømmen bli virkelighet.

Vi er et prosjektbasert teater, noe som vil si at vi ikke har en fast gruppe skuespillere, regissører, scenografer o.l., men er åpne for hvem som helst å komme med prosjektbeskrivelser til nye forestillinger eller undergrupper av teateret. I Teater Neuf er du uansett velkommen. Vant eller uvant med scenelivet. Fersk eller moden i faget. Vi har en plass til alle, uansett hvilken del av teatret du er interessert i.

Vi er på jakt etter både store og små oppsetninger. Her er det rom for eksperimenter og tradisjon. I første omgang leter vi etter stykker, regissører og produsenter, så har du en idè eller vet om et stykke som kunne passe, ta kontakt med oss på styret@teaterneuf.no

Fristen er fredag 21. mai! Det er studentteatrets generalforsamling som innstiller til valg av teaterprosjekter. Generalforsamlingen avholdes fredag 28. mai kl. 18:34 på Chateau Neufs Teaterscene i Det Norske Studentersamfund, Slemdalsveien 15.

NB! All aktivitet ved Studentteatret og Det Norske Studentersamfund er basert på frivillighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.