Teater Neuf søker nye styremedlemmer

Teatersjef :
Teatersjefen er Teater Neufs øverste ansvarshavende. Teatersjefens viktigste oppgave er å være et bindeledd mellom teatret, teaterstyret og omverden. Teatersjefen er i stadig dialog med den administrative ledelsen og hovedstyret på Chateau Neuf, og har ansvar for at dette samarbeidet er effektivt og produktivt, til det beste for alle parter. Teatersjefen kjenner godt til driften av teatret og resten av Det Norske Studentersamfund og bryr seg masse om sin egen og husets andre foreninger. Som teatrets øverste leder, er Teatersjefen den naturlige person å ta kontakt med angående spørsmål, enten det er fra interne eller eksterne kilder. Teater Neufs Teatersjef er veldig dyktig til å finne oppgaver som må løses på egenhånd, samtidig som han/hun er god til å delegere de oppgaver som kommer opp.

Nestleder:
Nestlederen er bistår Teatersjefen og er Teater Neufs øverste leder når Teatersjefen ikke er tilstede. Nestleder har ansvar for kostymelagret og utleie av kostymer og rekvisitter. Det er Nestleder som administrerer og modererer teatrets mailinglister. Nestleder vervet er et viktig verv som ofte kan defineres av personen som innehar vervet. Oppgavene en Nestleder må takle kan variere fra det helt administrative til det rent praktiske. Nestlederen har også god kontakt med Teater Neufs forskjellige undergrupper og produksjoner, og er en naturlig kontakt mellom teaterstyret og disse. Nestlederen er dyktig til å samarbeide med Teatersjefen og vervet. Nestlederen av Teater Neuf er veldig dyktig til å finne oppgaver som må løses på egenhånd, samtidig som lederen er god til å delegere de oppgaver som kommer opp.

Koordinator:

Å skape teater er å skape kaos, da kaos ligger i teatrets natur. Å skape teater i en så stor forening som Teater Neuf krever mye orden, koordinering og samarbeid. For å sikre at kommunikasjonen mellom teatret, teaterstyret og ledelsen av DNS,Chateu Neuf er opptimal, har Teater Neuf etablert en eget koordinator-verv. Teater Neufs koordinator er en veldig viktig person i foreningen. Koordinatoren arbeider med saker som angår rombruk, romreservasjon og den daglige driften av teatrets mange undergrupper. Det er koordinatorens oppgave å så rettferdig som mulig fordele rom mellom teatrets produksjoner og undergrupper.

PR-ansvarlig
Teateret skal også velge ny PR – ansvarlig. Valgkomiteen ønsker derfor å komme i kontakt med personer som brenner for pr og markedsføring og ønsker å gjøre en innsats i styret i Teater Neuf. Pr-vervet er et allsidig og morsomt verv – du skal på den ene siden ivareta teatrets markedsføring innad på huset og utad mot omverdenen, og på den andre siden skal du hjelpe/veilede alle produksjonene med å markedsføre seg. Teaterstyret er et styre med relativt flat struktur. Jo, det har en leder, men styret beslutter det meste i fellesskap. Det betyr at selv om man har et navngitt verv, så jobber man ikke kun med disse enkeltsakene. Man jobber med alle teatrets saker sammen med de andre styremedlemmene, og så har man hovedansvar for at sakene som tilhører “ditt” verv gjennomføres på en forsvarlig måte. Dersom du ikke har drevet særlig mye med pr før så er ikke det så fryktelig farlig – du vil få opplæring av de viktigste tingene av nåværende pr-ansvarlige, og resten er fri fantasi!

Interesserte kan melde seg til valgkomiteen:
Åse(asewaglen@yahoo.no) eller Simen (simenhovd@gmail.com)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.