Trollmannen fra Oz søker Produsent og Regissør


Liker du å lede og organisere? Har du store visjoner og liker å jobbe med mennesker? Kunne du tenke deg å styre skuta på en storsalproduksjon?

I høst skal Teater Neuf sette opp musikalen «Trollmannen fra Oz» på Chateau Neuf. Til denne produksjonen trenger vi masse flinke folk som kan gi både kunstneriske og organisatoriske bidrag. Forestillingen vil bli spilt i Storsalen (en av Oslos største teaterscener) under STUDiO- festivalen og vil ha premiere i midten av august. Storsalen er Studentteatrets komersielle scene og forestillingen skal både være en arena for rekruttering av nye medlemmer til teatret og teatrets eksterne hovedprosjekt høsten 2010.

Nå i første omgang søker vi etter en produsent og regissør. Produsenten er prosjektets administrative leder og har det overordnede ansvaret for at alle hjulene går rundt og at man kommer i mål til premieren. Regissøren er prosjektets kunstneriske leder og jobber direkte med skuespillerne og de andre kunstneriske medarbeiderne i produksjonen. Det er kjempefint hvis du har litt erfaring med denne typen arbeid, men det er også topp hvis du er ny i gamet og bare er litt entusiastisk og eventyrlysten. Gi oss et lite vink hvis du – eller noen du kjenner – har lyst til å ta på deg denne oppgaven.

Til denne produksjonen kommer vi også til å trenge følgende:

Skuespillere
Dansere
Sangere
Musikere
Dirigent
Scenograf
Scenearbeidere
Teknikere
PR ansvarlig
Inspisient
Kostymeansvarlige

Vi kommer til å lyse ut audition på utøvere når produsent og regissør er på plass, men gjerne sett i gang noen tankeprosesser allerede om du kunne tenke deg å være med. Vi kommer til å trenge mange forskjellige folk med ulike kompetanser. Men i første omgang er det produsent og regissør vi søker. Så hvis det er noen der ute som kunne tenke seg å gjøre det – gi oss beskjed så fort som mulig på: teaterneuf@studentersamfundet.no eller styret@teaterneuf.no

Intervjuer vil bli holdt i løpet av januar og vi vil bestemme oss før 1. februar.

Med de vennligste og ærbødigste hilsener fra

Teater Neuf – Studentteatret i Oslo

PS. Alt aktivitet i studentteatret er basert på frivillighet og er følgelig ubetalt.

2 kommentarer om “Trollmannen fra Oz søker Produsent og Regissør

  1. Jeg lurer også på om det kommer info om audition for skuespillere/sangere?

    Hilsen en som har fryktelig lyst til å være med på oppsetningen 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.