Audition: Disney Killer

I februar gjør vi om teaterscenen på Chateau Neuf til en forfallen gammel leilighet, nedlesset med støvete gamle fløyelssofaer, skakke bestemorlamper og utstoppete rever. Der bor Haley og Presley, et tvillingpar i 20-årene, som har levd i isolasjon etter at foreldrene forduftet en dag. De lever på sjokolade og piller, og får dagene til å gå med å fortelle hverandre mareritt om atomkatastrofer, berserke villhundflokker og vakre massemordere.

Plutselig gjør to mystiske figurer entré: den lytefritt vakre Cosmo Disney og hans monstrøse kompanjong Pitchfork, som lever av å spise kakerlakker og andre ekle saker. Hvem er de, og hvorfor har de kommet? Et surrealistisk mareritt tar form.

Disney-killer skal bli en intim, annerledes og sterk teateropplevelse. Vi ønsker å treffe et ungt kunstinteressert publikum med forestillingen, og vil samarbeide med andre kunstmiljøer for å lykkes. Musikk skal ha en helt sentral plass i stykket, og den vil bli spesialkomponert av den anerkjente undergrunnsartisten Magnus Moriarty. Hans siste plate Perhaps Interior Heart Politeness ble kåret til en av fjorårets beste plater av publikasjoner som Dagbladet, Natt og Dag og Lydverket.

Vi søker nå en jente og fire gutter i 20-årene til å spille disse rollene, som er en våt drøm for en hver skuespillerspire. Premiere på stykket blir i Februar og de deltakende må regne med at det kommer til å gå med mye tid denne i Januar og Februar. Vi kommer også til å jobbe en del i løpet av høsten, med oppstart i oktober. Tidligere erfaring er ikke nødvendig. Vi oppfordrer mennesker av alle fysiske former til å komme!

Forbered en tekst på max fire minutter du vil framføre. Du kan også bli gitt en oppgave av juryen.

Tid:
– Lørdag 26 september, Oppmøte kl 14
– Søndag 27, Oppmøte kl 14

Sted: Teaterscenen

Jobben er ikke betalt.

Ta kontakt med regissør Marte Solbakken dersom du har spørsmål:
tlf: 40843419 email: martesolb@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.