Oppstartsmøter og Semesterstartsfest

Det er duket for en fantastisk spennende sesong på Teater Neuf og tirsdag 25. august, samt fredag 28. august kl. 18:35 arrangerer vi oppstartsmøter på Teaterscenen. Der vi det bli gitt informasjon om alt som skal foregå i år. Våre undergrupper fortsetter med sine faste aktiviteter og åpner for nye medlemmer og samtidig er det planlagt svært mange forestillinger denne høsten. Vi er også svært glade over å ha fått til et samarbeid med andre kulturaktører som muliggjør arrangementer som La Traviata (fullskala opera i storsalen) og Pulver (improfestival med internasjonale gjester). Så har vi også selvfølgelig helt egne produksjoner som trenger alt fra skuespillere,dansere, regissører og scenografer til produsenter, inspisienter, statister, teknikere, sminkører, scenearbeidere og billettselgere. I etterkant av oppstartsmøtet på fredag arrangerer vi også en semesterstartsfest for alle teatrets medlemmer kl. 20 på teaterscenen!

Oppstartsmøtene er også en glimrende anledning for de ulike produksjonene og undergruppene å rekruttere folk til sine prosjekter.

Her er noen smakebiter fra Teater Neufs program denne høsten:
* August: Hair (Siste forestilling på Lørdag 22. august!), All Star Teatersport i Storsalen, 29. august. Improvisatørene er: Helen Vikstvedt, Harald Eia, Torbjørn Harr, Nils Petter Møland, Mads Eldøen, Eirik SKarsbø og Veslemøy Mørkrid.
* September: La Traviata, spiller ii Storsalen 11. 13. og 19. September
* Oktober: Adlingsfest og utdeling av den Hvide Knap under Grisefesten 3. oktober, Pulver Improfestival 16.-19. oktober, Rut og Ragnar 20.-22. oktober,
* November: Jane Eyre
* Desember: Pinter-Dialoger
* Januar: Disney-Killer
* Mars: Teaterfestival, Teatrets 175-års Jubileum, Hvem er Ernest?

Faste undergrupper:
* Mandager kl. 19-21, Mandagsimpro, nybegynnerworkshop i improvisasjon etter Keith Johnstone.
* Tirsdager kl. 17-19, Monologgruppe, auditiontrening og monologøvelse
* Onsdager kl. 18-19, Teater Liksom arrangerer åpen workshop i improvisasjon og spiller forestillinger fra kl. 20.

Har du en egen teateride du gjerne vil realisere eller vil du starte en teatergruppe og trenger et sted å øve eller noen til å være med? Oppstartsmøtet er din mulighet til å finne medarbeidere til nettopp ditt prosjekt. Så møt opp på Teaterscenen kl. 18:35, tirsdag 25. eller fredag 28. august.

Husk også Semesterstartsfesten vår, fredag 28. august kl. 20 på Teaterscenen!

Vel møtt!

Hilsen Styret i Teater Neuf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.