Audition Jane Eyre

Auditiontekst:

Vi skal i gang med en teaterversjon av Charlotte Brontës klassiker Jane Eyre, skrevet av Polly Teale. Ideen om at det inne i den sensitive, kjølige Jane finnes det gjemt et annet jeg som er lidenskapelig og sensuell, er helt sentralt for denne adaptasjonen av Jane Eyre. Bertha (Janes andre jeg) representerer ilden og lengten som Jane må skjule for å kunne overleve i det Viktorianske England. Denne versjonen har 21 ulike roller som spilles av et ensemble på 8-10 skuespillere. Scenografi og rekvisitter holdes på et minimum og skuespillerne står for alle sceneskift og bruker seg selv som rekvisitter.
Produksjonen vi skal i gang med er fysisk krevende og vi ser derfor etter sterke skuespillere med gode evner innen bevegelse og improvisasjon. Instruktør Ingvild Lien ønsker å skape en forestilling formet av ensemblet gjennom deres tolkninger og tilnærming til tekst og handling med bevegelse som utgangspunkt. Til audition vil vi gjerne at du forbereder én tekst, det er to å velge mellom. Teksten skal fremføres som en monolog, men det skal også presenteres en bevegelsesbasert tolkning av den (her står du helt fritt i forhold til bruk av musikk, objekt, hva det måtte være.)
Prøveperioden er fra 08.09.09 – 24.11.09, det er to prøvedager i uken, tirsdag fra 19-22 og torsdag fra 16-19, i tillegg kommer noen intensive prøvedager mot slutten av produksjonsperioden.
Tid og sted for audition: Chateu Neuf, søndag 6.september. Frist for påmelding er 3.september, du vil få beskjed om møtetidspunkt innen lørdag 5.september, men det er innen tidsrommet 11-16.
Ta kontakt på ingvildlien@yahoo.com for påmelding og tilsendt auditiontekst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.