Audition for dialoger av Pinter

Audition: Dialoger av Pinter
31. September fra 16-19 på teaterscenen.
Vi søker 6 engasjerte skuespillere og 4 flotte regissører. Erfarne eller nybegynnere, gamle eller nye fjes. Vi skal ha prosessbasert arbeid som leder ut til en visning av 4 dialoger på 15-20 min. Vårt mål for høsten er å utvikle oss enormt, og derfor er prossessen viktigere enn målet. Vi vil leie inn krefter utenfra til en obligatorisk helgeworkshop i oktober, og øving vil foregå kveldstid på torsdager, med visning i desember.

Skuespillere: Dere vil få utdelt en tekst, og ha en improvisert audition med en annen.

Regissører: Intervju. Det er en fordel om du har hørt om Harold Pinter, og ha det gjerne klart for deg hva du er interessert i å utforske på scenen, enten det er en bestemt type teater, eller et tema, eller noe helt annet.

Hvis DU har lyst til å komme: Gi et lite pip til Oda_solberg@hotmail.com innen 29. September. Send med et bilde og navn, alder, erfaring, så blir det lettere(og mer rettferdig) for oss å huske nye mennesker.

Hilsen Oda og Bente, Intitiativtagere, Kunsteriske ledere, Skuespillere og Produsenter

En kommentar om “Audition for dialoger av Pinter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.