Hei alle medlemmer!

Kom på sommerfest den 29 mai!

Vi innleder med Generalforsamling kl 18.13 på Teaterscenen, med årsberetning og valg av neste års styre, pluss et par forandringer i vedtektene. Dette er ikke obligatorisk, men veldig hyggelig hvis noen medlemmer tar seg turen. (og så må vi være minst 12 for å forandre vedtektene)

Rett etterpå ca kl 19.00 begynner vi Allmøte. Dette er som kjent et forum for alle medlemmer, hvor man kan komme med inspill, levere prosjektbeskrivelse, bli kjent med teateret og styret, eller bare spise boller og drikke brus. Hvis du har en idé om noe du vil sette opp til høsten, er dette antageligvis siste sjanse til å levere prosjektbeskrivelse, for vi begynner allerede å bli fullbooket!!

Alle undergruppene må stille med en representant som ikke sitter i styret:
Teater Liksom – obligatorisk
Mandagsimpro – obligatorisk
Familiebedriften – obligatorisk
La Traviata – obligatorisk
Hair – obligatoriskFuglane – obligatorisk
Franskgruppa – obligatorisk hvis dere skal være aktive til høsten
Mair – frivillig
Begdrag – frivillig
Woyzeck – frivillig
Jane Eyre – gjerne
Kjerstins forestilling – gjerne
Farse – gjerne

Sist, men ikke minst skal vi ha en sommerfest! Hvis det er strålende vær går vi videre til en park, hvis det er litt kjøligere eller regn pynter vi teaterscenen til fest. Det vil bli servert snask. Festen vil begynne omtrent kl 20.00 og holde på ut i de små timer. Oppdatert info vil du finne på facebook. Kom kom kom!

Ps. Og så er alle også invitert til å komme og feire Woyzeck sin teppefallsforestilling førstkommende lørdag i Lillesalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.