Monolog for Amnesty

Hei!

Vi har fått en forespørsel fra Amnesty Blindern om vi har lyst til å holde et par monologer på en debatt de skal ha i slutten av mars om konflikten i Russland og Tsjtsjenia. Har du lyst til å bidra til dette prosjektet, enten som skuespiller, eller kanskje legge regi/plukke ut tekster? Dette er en mulighet til å få prøvd seg på et lite og ikke så tidkrevende prosjekt, som likevel gir god erfaring og vil bli vist for opp til 100 st.

Ta kontakt med meg hvis du er interessert!

Dette skrev Amnesty:

“Jeg heter Eilen og er leder for russlandsgruppa til Amnesty Blindern. Vi driver og planlegger dette semester, og har lyst å ha en Tsjtsjeniakveld. Vi tenkte at vi ville gjøre noe annet enn debattene vi vanligvis arrangerer, og har dermed tenkt at det vi har aller aller mest lyst til er å ha kombinert Tsjtsjensk fagkveld og teater.

Og her kommer dere inn! =)

Det vi har tenkt, men ikke aner om er gjennomførbart før vi har hørt med dere – er at en forsker fra Nupi (eller tilsvarende) snakker om konflikten i området, og situasjonen i dag. Deretter snakker f.eks Aage Borchgrewing (leder i Helsingforskomiteen) om menneskerettighetssitausjonen, eller at Åsne Seierstad snakker om tilstanden for journalister. Og siden begge disse har skrevet bøker med historier fra Tsjtsjenia tenkte vi det vile være spesielt og fint om ei av teatergruppene deres kunne dramatisert/fremført en monolog av en av historiene/skjebnene i boken til Aage eller Åsne. “

Oda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.