Semesteroppstartsmøte Våren 09

Til alle teaterinteresserte studenter og Teater Neuf-medlemmer.

Det blir en fantastisk spennende vår på Teater Neuf og Torsdag 15. Januar kl. 18:13 er det oppstartsmøte med informasjon om alt som skal foregå. Våre undergrupper fortsetter med sine faste aktiviteter og åpner for nye medlemmer. Vil du foreksempel være med i en improvisasjonsgruppe, monolog-gruppe dansetheaterensemble eller en fransk teatergruppe? I tillegg til våre undergrupper er det planlagt rekordmange forestillinger denne våren, som trenger alt fra skuespillere, sangere og dansere, til scenografer, produsenter, regissører, inspisienter, statister, teknikere, sminkører og scenearbeidere.

Her er noen smakebiter av hva Teater Neuf skal sette opp til våren og trenger DEG til å være med på.
* Bedrag av Harold Pinter (April)
* For lukkede dører av Jean Paul Sartre (Mai)
* Woyzeck av Georg Büchner (Mai)
* Hair – The American Tribal Love-Rock Musical (August)
* La Traviata av Guiseppe Verdi, i samarbeid med Kulturentusiastene og Oslo Operafestival (September)

Har du en egen teateride du gjerne vil realisere eller vil du starte en teatergruppe og trenger et sted å øve eller noen til å være med? Da bør du absolutt møte opp på oppstartsmøte i Teater Neuf – Studentteatret i Oslo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.