Audition Woyzeck

Skuespillere søkes til stykket Woyzeck, som skal spilles på teaterscenen ved Det Norske Studentersamfund (Chateau Neuf) 20.-23. mai 2009. Det er fire ubesatte roller, både gutte- og jenteroller, i forskjellige aldre. Folk med tidligere teatererfaring foretrekkes, og av praktiske hensyn må du ha fylt 18 for å være med. Det er fint om du forbereder en liten monolog, og du vil i tillegg få oppgaver på stedet.

Torsdag 29.01.09 kl. 18.00

Teaterscenen, Chateau Neuf

Påmelding, og spørsmål, til Anita:
anitra_1@hotmail.com
95 81 07 87

Mer om stykket:
Woyzeck ble påbegynt av forfatteren Georg Büchner i 1837, men forfatteren døde bare 23 år gammel, og manuset har siden blitt ferdigstilt av flere andre forfattere og oversettere. Stykket omhandler den unge soldaten Woyzeck, nederst på rangstigen i den militære hierarkiet, som dyttes og tråkkes på av alle over seg. Hans eneste glede i livet er kjæresten Marie, og deres uekte sønn. Når Marie forlater ham for en mann med høyere rang, så ser han som eneste utvei å ta livet av henne. Det er en dyster historie, men med flere karikerte roller som skaper ironi og humor underveis.
Oppsetningen på Chateau Neuf vil leke seg med bilder og uttrykksformer, nivåer og fiksjonslag, farger og spillestiler, og målet er å lage en utforskende forestilling, hvor det store spørsmålet er: Når er menneske mister sin verdighet, er det da lenger et fullstendig menneske?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.