Regissører, produsenter og stykker søkes!

Nå nærmer det seg nyåret og i den sammenhengen har vi begynt å tenke på STUDiO-forestillingen til neste høst. Forestilingen vi setter opp under festivalen blir spilt i Storsalen og dette er en kjempemulighet til å boltre seg på denne fantastiske scenen med alt den kan tilby. Vi er på jakt etter en oppsetning som mange kan være med på og som virkelig fenger. I første omgang leter vi etter stykker, regissører og produsenter, så har du en idè eller vet om et stykke som kunne passe, ta kontakt med oss på teaterneuf@studentersamfundet.no Fristen er 1. desember! Vi er også i gang med å planlegge neste semester, så hvis du har et stykke du vil sette opp eller en undergruppe du vil starte er det bare å ta kontakt. Frist på dette er også 1. desember.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.