Monologkurs

Hei!

Vi i Teater Neuf har den glede av å kunne tilby et monologkurs som har sin spede start tirsdag 9. desember, og som vil fortsette annenhver uke etter jul og frem til mars i første omgang. Dette er et kurs som passer spesielt godt for deg som vil søke på teaterskoler eller vil bli flinkere på audition.

Kurset vil gå på tirsdager kl 19.00 og vare ca to timer. Påmelding skjer til Oda_solberg@hotmail.com. Påmeldingen er ikke bindende for hele kurset, men etter tirsdag den 9. må alle ha bestemt seg. Hvis det er stor interesse kan det være aktuelt å sette opp kurs flere ganger i uka. Kurset er gratis.

Kurset vil bestå av to deler. Første del blir felles oppvarming og øvelser, og andre del blir å vise monologene for hverandre og gi hverandre kritikk. Kurset vil ha en grense på ca 10 st. for at vi skal få et trygt miljø, og det er viktig at de som melder seg på dukker opp. Kurset vil bli ledet av meg!

Frist for påmeldig til prøvedagen er tirsdag 25. november. Til denne dagen skal alle ha funnet et monolog som de skal ha printet ut. Du trenger ikke å kunne den utenat, men ha gjerne en formening om hva den handler om og hvorfor du har valgt den.

Håper på å se deg!

Oda Ellensdatter Solberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.