Monologgruppa

Vi i Teater Neuf har den glede av å kunne tilby et monologkurs som holder på hver tirsdag frem til mars i første omgang. Dette er et kurs som passer spesielt godt for deg som vil søke på teaterskoler eller vil bli flinkere på audition. Kurset vil gå på tirsdager kl 19.00 og vare ca to timer. Påmelding skjer til Oda_solberg@hotmail.com. Kurset er gratis og vil bestå av to deler. Første del blir felles oppvarming og øvelser, og andre del blir å vise monologene for hverandre og gi hverandre kritikk. Kurset vil ha en grense på ca 10 st. for at vi skal få et trygt miljø, og det er viktig at de som melder seg på dukker opp. Kurset vil bli ledet av meg!

Oda Ellensdatter Solberg

5 kommentarer om “Monologgruppa

 1. Hei Tina!

  Det blir det! Fra 17 til 19 på Teaterscenen! 🙂 Vi begynner tirsdag 31.8.

  mvh

  Harald Engan
  Instruktør
  Nestleder, Teater Neuf

 2. Hei! Blir det monologgruppe etter jul? Eller er det mulig å hoppe inn i en gruppe som allerede går? Vil gjerne være med på dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.