Ledige verv

Vi ser fortsatt etter folk som kunne tenke seg å være med i teaterstyret. Vi trenger både teknisk ansvarlig og PR ansvarlig.

Pr og markedsføringsjobben er en av de viktigste oppgavene i teaterstyret. Teateret trenger en aktiv politikk for markedsføring og en helhetlig profil utad. Det er ikke de store formelle kravene vi stiller, vi trenger en person med motivasjon og interesse for å markedsføre teateret både i studentmiljøet og i Oslo. Har du erfaring fra plakatdesign, internettdesign og oppdatering av internett vil dette bli positivt vektlagt. Kjennskap til teater og Chateau Neuf er også en fordel.

Teknisk ansvarlig i styret har ansvar for å holde orden på teaterscenen og backstage og skal ha oversikt over teatrets tekniske utstyr. Erfaring med bruk av sceneteknikk, lyd og lys er en fordel, men ikke noe krav. Det viktigste er at du er engasjert person som har lyst til å bidra til våre teaterproduksjoner.

Dersom du er interessert i å stille til valg som teknisk ansvarlig eller Pr-ansvarlig ta snarest kontakt med Valgkomiteen ved Åse: tlf. 93892810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.