La Traviata

Hei alle sammen!

Universitetes symfoniorkester, kulturentusiastene og Teater Neuf har lenge prøvd å få til et samarbeid og endelig har vi klart det! Prosjektet er Verdis “La Traviata”, en av historiens flotteste operaer og den skal settes opp i forbindelse med Oslo Operafestival i september 2009.

Handlingen er flyttet fram i tid, nærmere bestemt til 50- tallet, og har blitt omskrevet til en sags metahistorie om den regissør som skal sette opp “La Traviata”. Musikk og libretto er som før.

Dette er en fantastisk mulighet! Det er ikke mange som kan skryte på seg å ha vært med i en opera! Det blir en storslått og stor produksjon med fullt orkester, solister og kor. Solister er på plass men vi trenger fortsatt kor. Det er også snakk om å ha med en spillerolle. (Riktignok uten sang.) Er dette noe DU kunne tenke degå være med på?

Gi beskjed til oss (teaterneuf@studentersamfundet.no) så fort som mulig for koret skal være på plass før jul. BLI MED!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.