Er du intressert i skuespillererfaring på film?

From: rune_haugestad@yahoo.no

Hei!

Vi er en gruppe studenter ved Høgskolen i Oslo som tar år 2 av en Bachelor i Media og kommunikasjon. Vi har fordypning i manus og dramaturgi dette semesteret og søker skuespillere som har lyst til å hjelpe oss i mål med eksamensfilmen vår. Vi filmer på digital video format.

Vi har ferdig manus til en ca. 10 minutters kortfilm. Manuset er utarbeidet under kyndig veiledning av manusforfatteren Kirsten Rask. Vi jobber med å ferdigstille dreieboka om dagen.

Vi skal caste 3 hovedroller:

Magne: ca 39-45 år. Kim: ca 15-17 år. Ellen: ca. 28-33 år.

I tillegg trenger vi noen statister av begge kjønn i aldersgruppen til Kim. Vi vil gjennomføre fortløpende audition den nærmeste tiden. Etter utvalg av skuespillere vil det bli satt av tid til leseprøver før opptak. Location er på 3-4 steder i Oslo. Planlagt opptak vil skje på enkeltdager i uke 47-49.

Her er et synopsis av manuset vårt:

Filmen handler om forholdet mellom Magne (42) og Kim (16). Magne er en dårlig alenepappa, som hverken forstår seg på, eller prioriterer sønnen Kim. Derimot er han svært opptatt av natteravnen Ellen (30). Kim er en alminnelig gutt, som ønsker mere kontakt med faren. Han er svært interessert i biler og bilkjøring, men for det meste holder han seg foran PC-en på gutterommet.

Historien tar til en kveld hvor Magne skal gå natteravn. Kim blir skuffet over at faren ikke tar seg tid til øvelseskjøring med ham i stedet. Etter at Magne har gått hjemmefra, stikker Kim av med bilen hans. Mens Kim er ute og råkjører går Magne natteravn sammen med Ellen. Sammen utgjør de to natteravnene et dårlig team. Etter et tafatt forsøk på å fylle rollene sine, ender de til slutt opp på kafe. Der forsøker Magne å forføre Ellen, men han blir avbrutt av en melding fra politisambandet sitt om grisekjøring.

I et forsøk på å gjøre en samfunnsnyttig innsats, tar de to natteravnene opp jakten på bilbøllen til fots. Men de vet ikke at det er Kim som sitter bak rattet. Til slutt innhenter de Kim på en parkeringsplass ved markagrensen, samtidig som politiet dukker opp på scenen. Situasjonen løser seg imidlertid når Magne lyver og sier at Kim ikke var alene i bilen under bilturen. Slik unngår Kim å bli arrestert, og Magne viser at han stiller opp for sønnen når det virkelig gjelder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.