Til Studentteatrets håpefulle!

31.10-9.11 lager Riksteatret, Nordic Black Theatre og Det Åpne Teater en splitter ny teaterfestival i Oslo, for å feire mangfoldsåret 2008. Vi inviterer til ti dager med teater og dans, workshops og diskusjoner på tre teatre, fem scener og på T-banen over hele Oslo. Vi er også så heldige at vi samarbeider med Chateau Neuf om stand-up i storsalen samt improvisert teater i bøtter og spann.

For mer informasjon om festivalen – se www.twist08.no.

Vi trenger dugnadsinnstilte folk som liker å møte likesinnede, og som kan hjelpe oss å hale i land festivalen og skape stemning. Oppgaver som må løses er blant annet teaterstunts for å markere festivalen, utdeling av løpesedler, oppheng av plakater, sjauing av utstyr og lunsjservering til festivalens gjester og medarbeidere. Vi trenger også noen til å ta seg av internasjonale gjester og til å passe på backstage. Vi trenger også skuespillere og produksjonsfolk til T-baneteater, et eksperiment vi har under oppseiling.

 • Du jobber fem vakter på 6-7 timer av festivalens ti dager, og dette er noe av det du får tilbake;
 • Du får fribilletter til flotte forestillinger, funksjonærgoder og nye venner i teatermiljø.
 • Du får en fin attest fra Ellen Horn.
 • Du får være med på spennende figurteaterworkshop med Wakka Wakka inc. – en gruppe fra New York med stor suksess.
 • Du vil bli ønsket hjertelig velkommen og tatt vare på på de beste måter.

Vi trenger mellom 30 og 50 frivillige som kan melde seg til frivilligkoordinator Theresa Holand på mail: Theresa.Holand@gmail.com eller mobil 97753823.

Ta kontakt for spørsmål – og velkommen som frivillig på Twist -08! 🙂

En kommentar om “Til Studentteatrets håpefulle!

 1. Til alle funklende medlemmer!

  Dette er en mulighet dere ikke kan la gå fra dere! Denne festivalen blir kanskje en årlig begivenhet med tid og stunder, og hvor morro er det ikke da å kunne si at man var med i den spede begynnelsen?

  I løpet av festivalen kan man oppleve mange spennende produksjoner, treffe mye folk og til og med være med på en figurteater- workshop. Helt gratis! Alt som trengs er at man setter av litt tid til å jobbe som frivillig. Oppgavene som må gjøres er mange; alt fra å hente (og passe på) deltakere til å henge opp plakater til å lage mat. Hvis du ikke kan jobbe mer enn 1 dag eller 2 er det helt greit, vi finner løsninger som er til det beste for alle.

  Bli med på å lage en minnerik og minneverdig festival! (Det skal hvertfall jeg…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.