Produsent og scenograf søkes!

Hei og hopp!

‘Geita eller hvem er Sylvia?’- produksjonen vår søker produsent og scenograf. Produksjonen har planlagt premiere 6.november. Hvis du har en produsent eller scenograf i magen, så skriv en mail til flugdreki@gmail.com!

Litt om stykket:
En suksessrik arkitekt blir for sin kone og sønn tvunget til å innrømme at han er involvert i et forhold som muligens vil ødelegge hans ekteskap, karriere og liv.Stykket har vunnet følgende priser: Tony Award, New York Critics Circle, The Outer Critics Circle og The Drama Desk.

Håper å høre fra dere!:)

Med vennlig hilsen

Linn Mari Husvik
PR-ansvarlig i Teater Neuf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.