Audition: Geita, eller hvem er sylvia

Velkommen til audition til teaterforestillingen: Geita, eller Hvem er sylvia? av Edward Albee som har premiere på teaterscenen i begynnelsen av November. Til stykket trenger vi skuespillere, tre menn og to kvinner. Auditionen er workshop-basert og ingen tekst må læres på forhånd. Det bør imidlertid settes av omkring to timer til auditionen.

Audition blir avholdt:
Torsdag 28. August kl. 19
Søndag 31. August kl. 14

Begge auditioner avholdes på Teaterscenen på Chateaun Neuf.

Synopsis for stykket:
En suksessrik arkitekt blir for sin kone og sønn tvunget til å innrømme at han er involvert i et forhold som muligens vil ødelegge hans ekteskap, karriere og liv.Stykket har vunnet følgende priser: Tony Award, New York Critics Circle, The Outer Critics Circle og The Drama Desk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.