Teater Liksom

Et av Norges aller største improvisasjonskompanier. Under kunstnerisk ledelse av Nils Petter Mørland disponerer vi noen av norges minst og mest erfarne improvisatører. Vi spiller forestillinger minst en gang i uken, og som oftes Micetro Impro av Keith Johnstone. Men, vi spiller også Mer eller mindre, Superscene og Teatersport. For tiden spiller vi (i samarbeid med Teater Neuf) på lillescenen, Chateau Neuf hver onsdag kl.20, med åpen Workshop kl. 18 på Teaterscenen. Vi har til envher tid rundt 20 aktive improvisatører, og vi forsøker å gi nybegynnere en fair sjanse til å bli bedre gjennom både forestillinger og workshops sammen med våre aller flinkeste folk.

Og litt på engelsk: Welcome to the group for friends and improvisors connected to Teater Liksom (”Sort of Theatre”). There will not be to much info in english here, but just the feeling of beeing in here, will make your heart go “phee-pheeeee” (sexy whistling-tune)…

Hva kommer du til å få se om du møter opp? Seriøst! Det er improvisert. Hvordan i all verden skulle vi vite det? Men, rammene for Micetro kan vi kanskje røpe. Micetro Teater er en eliminasjonskonkurranse hvor 12 improvisatører kjemper om publikums gunst og tittelen som kveldens Micetro. Scene for scene gis poeng av publikum og de med minst poeng vil gå ut av konkurransen til det ender med én vinner.

Alle andre – send “PUNSJ” til 86 og skriv favoritt utrydningstruet dyr.

Kunstnerisk leder: Nils-Petter Mørland

Produsent: Simen Hovd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.