Snart kommer tiden

For syvende gang setter Teater Neuf opp en forestilling i anledning STUDiO festivalen. Denne gangen er det Line Knutzons stykke “Snart kommer tiden” som skal fremføres i Storsalen på Det Norske Studentersamfund. Torsdag 14. august er det premiere!

”Snart kommer tiden” av Line Knutzon i Storsalen. Rebekka og Hilbert lever i et komplisert ekteskap. Begge har en intens trang til å bli elsket, men ingen klarer å gi den andre det den trenger. Et etterlengtet samleie har vært i luften lenge, men når det endelig ser ut til at noe skal skje dukker det opp en uventet gjest.

Jon, Rebekkas tidligere ektemann har gått fra sin kone Ingrid fordi hun har tette eggstokker, og nå skjønner han ikke riktig hva han tenkte på.

Midt i alt kaoset feirer de alle fødselsdagen til Rebekka, men ingen klarer helt å huske hvor gammel det var hun ble. Den ny innkjøpte gaven fra Hilbert, ei hushjelp som kommunen betaler for gjør ikke akkurat tingene bedre.

Rebekka: som om jeg ikke kan passe mine egne unger, som om jeg ikke kan lage mat og gjøre rent, som om jeg ikke er noen ordentlig kvinne.

Rebekka husker i alle fall at femåringen er sendt på feriekoloni for sommeren.
Ikke rart at alle blir sjokkert når femåringen dukker opp og viser seg å være trettifem.

Hva har egentlig skjedd med tiden?

Regi: Merete Stuedal

Pris: 130,- medlemmer: 80,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.