Om Teater Neuf

Går du med en liten skuespiller i magen? Har du hodet fullt av kreative ideer? Er du besatt av scenen, lyset eller teknikken? Er du nysgjerrig på hvordan en teaterproduksjon foregår? Er du interessert i å designe kostymer eller i å være sminkør eller liker du rett og slett bare å diskutere teater?

Teater Neuf – Studentteateret i Oslo er Norges største og eldste studentteater og Studentersamfundets største forening. Vi holder til på Chateau Neuf hvor vi har vår egen scene, Teaterscenen, og driver teater fra dag til dag. Vi er et prosjektbasert teater, noe som vil si at vi ikke har en fast gruppe skuespillere, regissører, scenografer o.l., men er åpne for hvem som helst å komme med prosjektbeskrivelser til nye forestillinger eller undergrupper av teateret. I Teater Neuf er du uansett velkommen. Vant eller uvant med scenelivet. Fersk eller moden i faget. Vi har en plass til alle, uansett hvilken del av teatret du er interessert i. Vi har aktive produsenter og regissører, som sammen kjemper kampen mellom kreativitet, midler og tid, i både små og store oppsetninger. Og på scenen står skuespillerene, som binder det hele sammen og gir oss netttopp det vi lever og ånder for – Teater.

Vi jobber hele tiden med å forbedre teatert vårt og gjøre det til et attraktivt sted å se og gjøre teater, både for de som vil stå på scenen, men også for de som vil lære mer om det rundt. Produksjon, sminke, scenografi, kostyme, PR og så videre. Vi har mange jern i ilden til alle tider og jobber for tiden med mange prosjekter.

Teater Neuf er en unik mulighet for de som har lyst til å drive med teater, men mangler et sted å gjøre det! Her har vi rom, utstyr, midler og kan hjelpe til der det trengs. Hver produksjon teateret setter opp er en del av Teater Neuf og vil få all hjelp til å lykkes på alle måter! Vi er en åpen og positiv gjeng som er lett å komme i kontakt med, så hvis du har det lille suget etter teaterliv, mail en av oss, møt opp på et av våre arrangementer eller på kontoret.

Bli medlem av det teateret Henrik Ibsen selv var medlem av som student! Her er alt mulig!

2 kommentarer om “Om Teater Neuf

  1. Teater Neuf sier de er «Norges største […] studentteater» mens Studentteateret Immaturus hevder å være «et av Nord-Europas største friteatergrupper». Hvem er EGENTLIG størst av Teater Neuf og Immaturus?

  2. Altså, Immaturus skriver på sine nettsider «Studentteateret Immaturus er derfor et av Nord-Europas største friteatergrupper, med et aktivitetsnivå som omfatter tre til fire teaterproduksjoner i året.»

    I 2009 har Teater Neuf åtte teaterproduksjoner og i 2008 hadde vi seks produksjoner. Dette inkluderer ikke Teater Liksom, som spiller forestilling hver eneste uke i høst og vårsemesteret (mellom 30 og 40 forestillinger årlig). Jeg kjenner ikke til produksjonsfrekvensen i Studentteatret i Trondheim, men jeg TROR jeg vet hvem som er størst av Immaturus og Teater Neuf.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.