Kjernegruppa

Teater Neuf er et åpent teater og vil gjerne at så mange som mulig skal få drive med teater hos oss. Annenhver uke møtes styret og en representant fra hver undergruppe til et kjernegruppemøte. Her tar vi opp saker som har med generell drift av teateret å gjøre og gruppene har mulighet til å ta opp ting som engasjerer, irriterer eller inspirerer. Dette er et åpent møte som hvem som helst av medlemmene kan møte opp på, og det er her vi oftest bestemmer hvilke prosjekter som skal bli godtatt og satt opp. Så hvis du har en skuespiller som mangler regissør og produksjonsapparat, eller er en regissør som mangler skuspillere og stykke, eller en dramatiker som mangler alt: Lag en prosjektbeskrivelse og møt opp på kjernegruppemøtet! Der vil vi så gå igjennom prosjektbeskrivelsen og diskutere om dette er av interesse for teateret. Vi er veldig snille, og har dere laget en prosjektbeskrivelse som ikke holder mål, hjelper gjerne medlemmer av styret til med å lage en ny beskrivelse som alle kan leve med. De fleste av våre oppsetninger starter på denne måten. Vil du vite når neste kjernegruppemøte er? Ta kontakt med internansvarlig Oda: oda_solberg@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.