Bli med

Er du nysgjerrig på vår forening? Har du en indre skuespiller i magen som venter på å slippe ut? Eller foretrekker du å jobbe bak kulissene med å forberede alt det andre som må gjøres i
forbindelse med en teaterproduksjon?

Vi trenger nettopp deg!

Som medlem av Teater Neuf kan du:

 • Få mange nye teaterinteresserte venner
 • Være med i en spennende forening som holder fagrelaterte workshops og annet gøy
 • Delta på ulike sosiale arrangementer, i regi av Teater Neuf eller Det Norske Studenter-
  samfund

 

Auditions og intervjuer

Vi har hovedopptak av nye medlemmer i
starten av hvert skoleår. Dette foregår på to måter: auditions for skuespillerne og intervju for produksjonsgruppa. Her ønsker vi å bli litt kjent med deg, og se hva du kan bidra med i teatret 🙂 Hos oss er det lov å prøve litt av hvert, så selv om du egentlig er skuespiller kan du prøve deg som lysmester eller scenograf, hvis du er interessert.

For å si det enkelt: siden vi er en frivillig forening er det litt opp til ditt eget initiativ hva du kan få av utbytte.

 

På audition skal du fremføre en selvvalgt monolog på maks. 5 minutter. I tillegg kan du få en kort improoppgave, og til slutt vil du få noen spørsmål som vil være ganske greie å besvare.

Datoer for auditions til skoleåret 2017/2018 er lørdag 26. og søndag 27. august. Auditions blir avholdt i seminarrom 123 i Vilhelm Bjerknes’ hus på Blindern. På ettermiddagen
fredag 25. august vil alle som har meldt seg på få en mail med nøyaktig tidspunkt for oppmøte.

Påmeldingsskjema til audition

 

På intervju vil vi gjerne høre hva du ønsker å drive med i forbindelse med produksjon, enten det er kostymer, kulisser, rekvisitter, lyd, lys, plakatdesign eller annet som trengs.

Vi gjennomfører intervjuer til produksjonsgruppa søndag 27. august i Teater Neufs
kontor på Chateau Neuf. På ettermiddagen fredag 25. august vil alle som har meldt seg på få en mail med nøyaktig tidspunkt for oppmøte.

Påmeldingsskjema til intervju

 

Noen ting som er lurt å tenke over før du stiller til audition eller intervju:

 • Har du nok tid? Det tar jo litt tid å lage teater. Det er vanlig med minst 7 ukers prøvetid før premiere. I løpet av disse ukene vil det være 2-3 øvingskvelder i uka, og en intensivperiode de to siste ukene før premiere, med øvinger nesten hver kveld + helgene.
 • Stiller du opp på et frivilligskift for DNS i løpet av semesteret? Det hjelper oss å se bra ut overfor de andre foreningene! Les mer om dette her.
 • Kunne du tenke deg å prøve deg som flere ting innenfor teatret?
 • Men viktigst av alt: kan du være med på hytteturen vår i starten av skoleåret? Årets hyttetur er fredag 8. til søndag 10. september.

Sitte i styret?

Vi er ikke bare en forening som tar imot skuespillere, håndverkere og teknikere. Det trengs stadig nye folk til å fylle de 8 styrevervene våre. Som styremedlem får du:

 • Verdifull organisasjonserfaring
 • Mulighet til å skape et aktivt teatermiljø ved Chateau Neuf
 • Gratisbilletter til alle Teater Neufs forestillinger 😀
 • Innimellom gratis middager som betales av teatret 😀
 • Et kjempefint punkt å ha på CV’en
 • Venner for livet!

Er du nysgjerrig på hva de ulike vervene i styret innebærer, kan du lese mer om dem her.

 

4 tanker om “Bli med

 1. Majken

  Hei!
  Er det for sent å melde seg inn som skuespiller for dette semesteret? Jeg så et sted at det var auditions 17. Og 18 januar, men det er mulig det var fra noen år tilbake:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *