After Dark

AFTER DARK

En cabaret av Teater Neuf

Se bilder fra forestillingen her!

Willkommen til After Dark – En cabaret av Teater Neuf! I klassisk cabaret-stil vil vi vise deg ikke fullt så klassiske sangnummer. Her tar vi frem musikalenes mørke sanger og sender skurker, antihelter, skam og tvil ut på scenen. Ta veien til Teaterscenens midlertidig nattklubb og se hva som kommer ut av mørket!

Kunstnerisk ansvarlig: Silje Lier
Produsent: Erling Stangnes
Kapellmester: Sander Slettebø Grøsfjell
På scenen: Oscar Johan Madsen, Guro Rokstad Clausen, Anneli Kolås, Crissy Voinov, Mathew Galloway, Tameem Ahmed, Nikita Gjørvad, Christian Runningen, Benedicte Rørstad, Tuva Marie Eibak Larsen, Sofie Bang, Hilde Vestre Sem, Matilde Aurora Lærum, Birk Nikolai Stenkjær Wikeland, Nora Sørlie, Tora Elle, Kaja Vik, Charlotte Zervos, Emmy Wessel, Silje Lier

Forestillingen er gratis for alle studenter, og aktive i Det Norske Studentersamfund.
Det vil være et antall gratisbilletter tilgjengelig i døra, men for å være sikret plass kan du reservere en billett allerede nå!

Premiere torsdag 2. mars 1930

Forestillinger
Fredag 3. mars 1930
Lørdag 4. mars 1800 og 2030