Velkommen til nytt opptak!!

Fristen for opptak i 2022 er dessverre ute. Dersom vi har behov for flere personer til enkeltproduksjoner vil det annonseres her og i sosiale medier.

Er du over 18 år og har du en indre skuespiller i magen som venter på å slippe ut? Eller har du lyst til å jobbe bak kulissene, designe, planlegge og produsere en teater/musikalproduksjon? Da er det deg vi ser etter!

Som medlem av Teater Neuf kan du:

 • Være med på å lage teaterforestillinger fra bunnen av.
 • Få mange nye teaterinteresserte venner.
 • Skape små forestillinger og produksjoner mellom stor-produksjonene.
 • Delta på ulike sosiale arrangementer, i regi av Teater Neuf og Det Norske Studentersamfund.
 • Lære mange nye ferdigheter, få ny kunnskap og flere opplevelser for livet! 

Auditions og intervjuer

For å bli medlem, må du gjennom audition eller intervju. Vi har opptak for nye medlemmer hver høst. Opptaket 2022/2023 holder sted på Teaterscenen på Chateau Neuf 28. august fra 12.30 og 29. august fra 17.00!

Du trenger ikke å ha erfaring fra før, her er alle velkomne!For skuespillere:
Vi ønsker at du fremfører en valgfri tekst på 1-2 minutter. Du kan velge akkurat hva du vil fremføre, og det kan være f.eks. en monolog, et dikt, en sang osv. Her er det bare kreativiteten som setter grenser!! Vis oss noe du har lyst til:)

Skuespillerne i Teateret skal også bidra innen diverse produksjonsfelt, så her er det mulighet for å om prosessen i produksjon av forestillinger fra idè til ferdig produkt!

For produksjonsmedlemmer:
– På intervju skal du fortelle litt om din bakgrunn og svare på noen spørsmål
– Utdype hva ønsker å gjøre i forbindelse med teaterproduksjon og hvorfor

Hvis du er interessert i å stille til audition eller intervju, meld deg på i skjemaet under innen 26. august kl. 12.00:

Fristen er nå ute, og påmelding er stengt. Alle som har meldt seg på har fått en e-post med detaljer om oppmøte på audition. Dersom vi har behov for flere personer til enkeltproduksjoner vil det annonseres her og i sosiale medier!


Viktig informasjon: 

Forestillinger:
Teateret setter opp mellom 1 og 3 produksjoner i halvåret.
– Teateret har mulighet til å benytte seg av Storsalen på Chateau Neuf, hvor vi kan sette opp større musikaler. I 2018, satt vi opp “Into The woods” og i 2020 sto «Macbeth» på programmet!
– Man kan velge hvilke forestillinger man blir med på 

Før du stiller til audition eller intervju, er det viktig at du tenker over disse tingene:

 • Har du nok tid?
  Det krever tid og innsats å lage teater. Det er vanlig med minst 7 ukers prøvetid før premiere (basert på produksjonens størrelse og design). I løpet av disse ukene vil det mest sannsynlig være 2-3 øvingskvelder i uka for skuespillerne, en intensivperiode de to siste ukene før premiere, med øvinger nesten hver kveld + helgene.

 • Er du villig til å jobbe frivillig?
  De som er med i en forening på Chateau Neuf, må stille opp på et frivilligskift for DNS i løpet av semesteret. Det hjelper oss å se bra ut overfor de andre foreningene og skaper et samhold og godt miljø!

 • Er du villig til å bidra?
  Som skuespiller må man også bidra med produksjon når det trengs. Som å male kulisser, finne kostymer, henge opp plakater og rigge opp og ned før og etter produksjoner sammen med produksjonsteamet.