Ny PR og markedsføringsprofil!

Teater Neuf går for tiden gjennom en overhaling!

Hei!
Jeg heter Marianne Lindbeck, og er Teater Neufs nye PR og markedsføringssjef!
Etter å ha vært medlem i teateret i 5 år, var det på tide at jeg kom meg inn i styret, og i dette vervet har jeg nå tatt over drift av denne nettsiden, og alle teaterets sosialemedie-kontoer. Min ambisjon er å gjøre studentteateret i Oslo mer tilgjengelig og interessant for dere, og kommer derfor til å investere mye tid og krefter i å holde alle våre kommunikasjonsmidler oppdaterte til en hver tid!

Det skjer mye spennende denne høsten, så det er bare å glede seg!

PS, denne nettsiden er under oppdatering frem til skolestart 19.08.2019!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.